Yanal'ın keyfine diyecek yok

Trabzon´un hocası Ersun Yanal, Kocaeli maçındaki futbolla mest oldu: “Gökhan Ünal harikaydı. Umut o penaltıyı unutturdu. Yattara çok istekliydi ve Giray da süperdi.” Gökhan Ünal'ı çok beğendi Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın zirve keyfine diy

Yanal'ın keyfine diyecek yok

Trabzon´un hocası Ersun Yanal, Kocaeli maçındaki futbolla mest oldu: “Gökhan Ünal harikaydı. Umut o penaltıyı unutturdu. Yattara çok istekliydi ve Giray da süperdi.”

Gökhan Ünal'ı çok beğendi
Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın zirve keyfine diyecek yok... Kocaelispor maçı sonrası skor kadar takımın kazanma hırsından da övgüyle bahseden başarılı çalıştırıcının yakın çevresine ise özel detaylar verdiği öğrenildi... Yanal'ın üzerinde durduğu konular aslında çok da fazla ön plana çıkmayan ayrıntılar. Özellikle Gökhan Ünal'a değinen Trabzon'un patronunun, “Gökhan gol atmasa bile geldiğinden beri en iyi futbollarından birini oynadı. Umut'a asist yaptı, Tayfun'un golünde hazırlayıcıydı. Bunlar güzel işlerdi” dediği belirtildi.

'Yattara eskisi gibiydi'
Ersun Yanal, gollerine devam eden Umut Bulut'a da ayrı bir parantez açtı; Bordo-Mavili futbolcunun attığı golle, geçtiğimiz hafta kaçırdığı penaltı sonrasında kamuoyunda oluşan olumsuz havadan da kurtulduğunu kaydetti. Tecrübeli teknik adamın yüzünü güldüren bir başka oyuncu da İbrahima Yattara oldu. Sorunlu tüm zamanlarında sahip çıktığı Gineli'den istediği verimi aldığını ifade eden Ersun Yanal, “Uzun aradan sonra ilk kez bu kadar önemli bir katkı sağladı. Özgüveni yükseliyor, bunun süreceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

'Giray'la sorun yaşamayız'
Son haftalarda kalesini gole kapayan ve rakiplerine zor anlar yaşatan savunma hattı da özellikle gelecek adına umut saçtı. Tayfun'un savunma yönünün dışında hücuma katkısının da olumlu olduğunu söyleyen Yanal şöyle devam etti:?“Egemen'in yokluğunda Giray'ın formu çok anlamlı. Takımın bu bölgede sezon sonuna kadar bir sıkıntı yaşamayacağını gösterdi. Kulübedeki alternatiflerin katkısından çok memnunum. Bursa ve Eskişehir maçlarında alacağımız 6 puan bize zirve yolunda önemli bir avantaj sağlayacaktır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler