Yanal'ın kadrosu netleşiyor

Katar'ın Al Saad takımına transferi son anda yatan İbrahima Yattara'nın yeniden Trabzonspor'a kazandırılma çalışmaları devam ediyor. Yönetim Gineli için topu teknik heyete atıp, “Karar bundan sonra Ersun Yanal'ındır” derken, Bordo-Mavililer'in hocası da y

Yanal'ın kadrosu netleşiyor

Katar'ın Al Saad takımına transferi son anda yatan İbrahima Yattara'nın yeniden Trabzonspor'a kazandırılma çalışmaları devam ediyor. Yönetim Gineli için topu teknik heyete atıp, “Karar bundan sonra Ersun Yanal'ındır” derken, Bordo-Mavililer'in hocası da yıldız oyuncuyu Galatasaray maçında kullanmanın planlarını yapıyor.

Yattara'yı 18'e alması kesinleşen Yanal'ın son oynanan Konyaspor maçının ilk 11'ini ise bozmayacağı vurgulandı. Oyunun gidişatına göre ikinci yarıda Yattara kozunu sahaya sürmeyi düşünen Ersun Yanal'ın diğer hamleri ise merakla bekleniyor. Öte yandan dün yapılan antrenmana Yattara da katıldı.

Kaptan Hüseyin maça yetişiyor
Selçuk İnan ile birlikte oynamaya başladığı andan itibaren performansı gözle görülür bir şekilde yükselen Hüseyin Çimşir'den de iyi haberler geliyor. Bileğindeki hafif sakatlığı atlatan ve takıma katılan kaptanın İstanbul'daki Galatasaray müsabakasına hazır hale geldiği vurgulandı.

Ancak teknik direktör Ersun Yanal, her ihtimale karşı 'b planı'nı da gözardı etmiyor. Hüseyin Çimşir'in alternatifi durumundaki Ceyhun Gülselam Bosna Hersek maçında A Milli Takım'da yedek kalırken, ardından Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor