Yanal'ın gözü onlarda!

Daha çok oynattığı ofansif futbolla hafızalarda yer edinen Trabzonspor'un yeni teknik direktör Ersun Yanal'ın, Galatasaray karşısına nasıl bir taktikle çıkacağı ise merakla bekleniyor.Halilhodzic döneminde forvet oyuncularını bir arada kullanmamaya özen g

Yanal'ın gözü onlarda!

Daha çok oynattığı ofansif futbolla hafızalarda yer edinen Trabzonspor'un yeni teknik direktör Ersun Yanal'ın, Galatasaray karşısına nasıl bir taktikle çıkacağı ise merakla bekleniyor.

Halilhodzic döneminde forvet oyuncularını bir arada kullanmamaya özen gösteren bordo-mavililerin Ersun Yanal'ın gelişiyle birlikte sahaya nasıl dizileceği ise en çok merak edilenlerin başında geliyor.

Trabzonspor taraftarının ofansif futboldan daha çok zevk aldığını bilen Yanal, Cardozo, Yatabare ve Waris gibi 3 yabancı forvetini bir arada kullanabileceğinin sinyallerini veriyor. Özellikle Fenerbahçe'de Emenike ve Webo ikilisi arasında rotasyon yapan Yanal, zaman zaman gol bulmak için Kuyt, Sow, Webo ve Emenike'yi aynı anda sahaya sürdüğü maçlarda başaralı sonuçlar almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor