Yanal'ın fırtına öncesi sessizliği

'Cevabınızı sahada verin' Süper Lig'de sezona çok iyi bir başlangıç yapıp ilk 6 haftayı lider geçen Trabzonspor'da seri Galatasaray maçıyla bozulmuş, keyifler kaçmıştı. İlk yenilginin ardından sert şekilde eleştirilen teknik heyet ve futbolcular artık dör

Yanal'ın fırtına öncesi sessizliği
'Cevabınızı sahada verin'
Süper Lig'de sezona çok iyi bir başlangıç yapıp ilk 6 haftayı lider geçen Trabzonspor'da seri Galatasaray maçıyla bozulmuş, keyifler kaçmıştı. İlk yenilginin ardından sert şekilde eleştirilen teknik heyet ve futbolcular artık dört gözle yanıt vermek için Gaziantepspor karşılaşmasını bekliyorlar. Bordo-Mavililer'in hocası Ersun Yanal, “Söylenenlere yanıt hakkınızı sahada kullanın” telkinlerini yaparken, tüm takımın kenetlenmiş olması da dikkat çekiyor.

Her şeye rağmen en iyisi!
Teknik heyetin kadroda revizyona gideceği yönündeki öngörüler, haftalardır forma şansı bekleyen yedekleri de havaya soktu. Artık kulübedeki isimlerin formunun tavan yaptığı gözleniyor. Bu arada Galatasaray sınavından sonra tahtını kaybeden Trabzonspor, bu sonuca rağmen son yıllara oranla göz dolduruyor. 2004-2205'ten bu yana ilk 7 haftalar itibariyle sezona en iyi başlangıcını yapan Karadeniz temsilcisi, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyip liderlik kovalayacak.

Antep provaları devam ediyor
Trabzonspor'da pazar günü oynanacak olan Gaziantepspor maçının hazırlıkları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın özellikle savunma tedbirleri üzerinde durduğu çalışmaları sık sık keserek futbolcularına yapmaları gerekenleri anlattığı vurgulandı. Deneyimli hocanın ön liberoda görevlendirdiği Selçuk ve Hüseyin'den da savunmaya daha çok yardım etmelerini isteyeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor