Yanal'ın en büyük kozu

Spor Toto Süper Lig'in iki yıldız ismi Oscar Cardozo ve Burak Yılmaz, Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasında takımları adına kozlarını paylaşacaklar.Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanaca

Yanal'ın en büyük kozu

Spor Toto Süper Lig'in iki yıldız ismi Oscar Cardozo ve Burak Yılmaz, Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasında takımları adına kozlarını paylaşacaklar.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan müsabaka iki yıldız isim Cardozo ve Burak'ın kozlarının paylaşmasına sahne olacak. Trabzonspor'a bu sezon transfer olan Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo, teknik direktör Ersun Yanal'ın sahadaki en büyük kozlarından biri olacak.

Ligde 5 golü bulunan Cardozo'yu sıkça topla buluşturarak bordo-mavili takıma 3 puanı getirecek sonucu almayı planlayan Yanal, sarı-kırmızılı takımın en büyük gol silahlarından biri olan Burak Yılmaz'a da özel önlem alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor