Yanal'ın Beşiktaş'ı imha planı hazır

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın akşam Konya'da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal tüm hesapları galibiyet üzerine yapıyor.Tecrübeli teknik adam takımına karşılaşmaya sabırlı başlamalarını ve kontrolü ele

Yanal'ın Beşiktaş'ı imha planı hazır

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın akşam Konya'da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal tüm hesapları galibiyet üzerine yapıyor.

Tecrübeli teknik adam takımına karşılaşmaya sabırlı başlamalarını ve kontrolü ele alarak bitirici darbeyi vurmalarını aşılıyor.

Keçiörengücü sınavının devre arasında ve maçın ardından oyuncularına sert uyarılarda bulunan teknik direktör Ersun Yanal, "Trabzonspor hiçbir zaman bu kadar isteksiz gözükmemeli. Bu takımın birer ferdiyseniz onun gibi oynayın" dedi.

BEŞİKTAŞ İLE OYNUYOR GİBİ...

Beşiktaş maçı öncesinde herkesin kendisine çekidüzen vermesi gerektiğini de vurgulayan Yanal, "Beşiktaş ile bu maçı aynı platformda değerlendirmek çok yanlış olur. Ama her ne olursa olsun, biz her maçımızı Beşiktaş ile oynuyor gibi oynamalıyız. Bu, aradaki puan farkının kapanması adına çok kritik bir sınav olacak. İzleyenlerin de çok keyif alacağından eminim" ifadesini kullandı.

Bu arada Ersun Yanal, Galatasaray'dan sonra Beşiktaş maçını da kazanarak lige korku salmayı amaçlıyor.

120 KM KOŞMALISINIZ

Rakibin önemli oyuncularını tek tek analiz eden tecrübeli teknik adam, tıpkı Galatasaray maçında olduğu gibi kalabalık orta saha ile rakibin ileri çıkmasını engellemeye çalışacak.

Yanal'ın Keçiörengücü maçında oynatmadığı Cardozo, Bosingwa, Papadopoulos, Fatih Öztürk ve Yusuf ve Constan'ı yarın 11'de sahaya sürmesi bekleniyor. G.Birliği maçındaki 116 km'lik koşu mesafesinin 120'ye çıkarılmasını isteyen, herkesten savaşmasını talep eden kurt hoca, orta sahanın 2 dinamosu Özer Hurmacı ve Mehmet Ekici ile özel olarak görüştü.

GALİBİYET SÖZÜ

Yanal'ın, "Beşiktaş derbisinin ne anlama geldiğini biliyorsunuz. Elinizden gelenin en iyisini yapmanızı istiyorum. Bu bizim için eşik atlama maçı. Takımı yönlendirin ve forvetleri besleyin" dediği belirtildi. Özer ve Mehmet de hocalarına galibiyet sözü verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler