Yanal'ın arayışları hala sürüyor

Bordo-Mavili ekipte cuma günü oynanacak olan Ankaragücü maçının hazırlıkları sürerken, teknik heyet sahaya süreceği ilk 11'i şekillendirmenin yollarını arıyor. As kadrodaki oyuncular salonda kondisyon ağırlıklı bir prova yaparken, diğer futbolcular ise sa

Yanal'ın arayışları hala sürüyor

Bordo-Mavili ekipte cuma günü oynanacak olan Ankaragücü maçının hazırlıkları sürerken, teknik heyet sahaya süreceği ilk 11'i şekillendirmenin yollarını arıyor. As kadrodaki oyuncular salonda kondisyon ağırlıklı bir prova yaparken, diğer futbolcular ise sahada çalıştılar. Bu arada teknik direktör Ersun Yanal'ın İbrahima Yattara ve Gökhan Ünal ile özel olarak ilgilendiği de dikkatlerden kaçmadı. Yedekler dahil tüm futbolcularının motivasyonunu korumaya özen gösteren tecrübeli hoca, “İki maçtaki performansımızı taçlandırmak için Ankaragücü maçı çok önemli” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor