Yanal'ın açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyduklarını, ancak bu üstünlük sonucu gol atmayı başaramadıklarını söyledi.      Ersun Yanal, Sivasspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamad

Yanal'ın açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyduklarını, ancak bu üstünlük sonucu gol atmayı başaramadıklarını söyledi.
    

Ersun Yanal, Sivasspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, oyuna kontrollü ve iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, ''Rakibimizin üzerinde baskılı bir futbol ortaya koyduk. Oyunun ilerleyen dakikalarında birçok pozisyonu da bulduk'' dedi.
    

Sivasspor'un, savunmayı çok iyi yapabilen bir takım olduğunu vurgulayan Yanal, ''Rakibimize karşı kurduğumuz üstünlükte sadece gol çıkaramadık. Özellikle son 20 dakikada çok yüklendik, ancak gol bulamadık. Kazanabileceğimiz bir karşılaşmaydı. Tek puanla yetindik'' diye konuştu.
    

Yanal, ligde bu tür karşılaşmalar olacağını, önemli olanın iyi mücadele olduğunu dile getirdi.
    

Yanal, karşılaşmanın hakemi M. Selçuk Dereli'nin maç yönetimi konusunda ise şunları söyledi:
     ''Hakem için zor bir maçtı. Bariz hata yapmamak ve karşılaşmaya etki etmemek, en çok düşündüğü ve istediği şeydi. Görmediğini mutlaka çalmayacaktı. Hakemlerin Türkiye'deki koşullarda ne kadar zor karşılaşmalara çıktığının altını çizmek gerekir. Biz Trabzonspor olarak hakemlerin yanında olup onların hatalarını doğal karşılamalıyız.'' 
    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler