Yanal'ı korku sardı!

Ersun Yanal'ın, Cumartesi günü oynanacak Galatasaray maçından önce yabancı oyuncuları Belkalem, Medjani, Yatabare, Waris ve Constant ile tanışmak, idman yapmak ve onlara taktiğini anlatmak için sadece bir günü olacak.Çünkü Çarşamba akşamı oynanacak Mali-C

Yanal'ı korku sardı!

Ersun Yanal'ın, Cumartesi günü oynanacak Galatasaray maçından önce yabancı oyuncuları Belkalem, Medjani, Yatabare, Waris ve Constant ile tanışmak, idman yapmak ve onlara taktiğini anlatmak için sadece bir günü olacak.

Çünkü Çarşamba akşamı oynanacak Mali-Cezayir maçında Belkalem, Medjani ve Yatabare birbirlerine rakip olacaklar. Gana-Togo maçında Waris, Gine-Uganda maçında ise Constant sahada olacak. Bu oyuncular ancak ertesi gün uçağa binecekler ve muhtemelen Cuma sabahı erken saatlerde İstanbul'da olabilecekler. Bu yüzden Galatasaray maçı hazırlıkları için 2 gün önceden İstanbul'da olmak isteyen Yanal'ın Cumartesi günü oynanacak. Galatasaray derbisinde bu oyunculara şans verip vermeyeceği net değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler