Yanal'dan Yattara açıklaması

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal İbrahima Yattara'nın kulübümüzde kalmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Yattara'nın iyi bir oyuncu olduğunu vurgulayan Yanal, “Daha önce bu konuyla ilgili yaptığım değerlendirmede Yattara'nın vizyonunun çok daha yukar

Yanal'dan Yattara açıklaması
Teknik Direktörümüz Ersun Yanal İbrahima Yattara'nın kulübümüzde kalmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Yattara'nın iyi bir oyuncu olduğunu vurgulayan Yanal, “Daha önce bu konuyla ilgili yaptığım değerlendirmede Yattara'nın vizyonunun çok daha yukarılarda olması gerektiğini söylemiş, onun Trabzon'da büyük başarılarla futbol yaşantısına devam etmeli ya da Avrupa'nın önemli liglerinde oynaması beklediğimi dile getirmiştim. Bu nedenle kendisinin kulübümüzde kalması hem oyuncular hem de bizim için son derece mutluluk vericidir. Yattara ile zaten güçlü bir takımdık yine böyle devam edeceğiz” diye konuştu.

Yattara'nın profesyonel bir oyuncu olduğunu ve bu nedenle herhangi bir kulüple transfer görüşmesi yapmasının normal karşılanması gerektiğini belirten Yanal şunları söyledi;

“Yaşanan süreçte Yattara'nın oynamaması tamamen sakatlığıyla ilgili bir durumdur. Bu süreçte hem tedavisine devam edilmiş hem de hazırlanan çalışma programını uygulamıştır. Bundan böyle takımızla antrenmanlara başlayacaktır. Yattara bizim en önemli ve en değerli oyuncularımızdan biridir. Zaten ara vermediğimiz hedeflerimize onunla birlikte devam edeceğiz”

İbrahima Yattara'nın geldiği günden bu yana taraftarlar tarafından çok sevildiğini, kendisinin de Trabzon'u ve Trabzonspor'u özümsemiş bir futbolcu olduğunu kaydeden Yanal, “Uluslararası arenada şuanda bir takımın formasını giyen bir futbolcu bir sonraki sezon için farklı bir takımla anlaşmaya dahi varabiliyor. Ama bulunduğu ekipteki görevini de eksiksiz yerine getiriyor. Dünyada bunlar doğal karşılandığı gibi bizde de öyle olmalı. Kaldı ki Yattara bizim oyuncumuzdur ve öyle olmaya da devam edecektir. Burada bir problem yaşanmamalı. Herkes bu konuya, alınganlık göstermeden anlayışla ve sağ duyuyla yaklaşmalıdır” yorumu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor