Yanal'dan TS camiasına mesaj

Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor'un Ekim ayı dergisinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Yanal'ın Trabzonspor camiasına verdiği mesaj: "Yeni bir ayda daha sizlerle buluşmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz. Öncelikle geride bıraktığımız Eylül a

Yanal'dan TS camiasına mesaj

Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor'un Ekim ayı dergisinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Yanal'ın Trabzonspor camiasına verdiği mesaj:

"Yeni bir ayda daha sizlerle buluşmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz. Öncelikle geride bıraktığımız Eylül ayı içerisinde bizlere verdiğiniz büyük destek için hepinize teker teker teşekkür ediyorum.

Takımımızın sizlerden alacağı güçle her geçen gün daha da iyiye gideceğine olan inancımız tamdır. Zirve yarışında beraber yarıştığımız takımların performanslarını değerlendirecek olursak, Türkiye'de futbol artık son derece eşit bir mücadele halini aldı. Artık herkes herkesten puan alabilecek seviyeye geldi. Biz bu noktada oynadığımız futbolla da öne çıkarak rakiplerimize üstük kurma anlayışı içinde olduğumuzu sürekli söyledik.

Bu yönde olumlu gelişmeler yaşadığımız ortada. Önümüzde uzun bir maraton var. Takımımızın moral değerlerini hiçbir zaman kaybetmeden bu maratonu tamamlamak amacındayız.

Şampiyonluk uzun bir süreçtir. Biz oyuncu kadromuzu şekillendirirken katkılar sağlayacak futbolcuları da üretmek istiyoruz. Trabzon'un önemli bir karakteri var. Trabzonspor'u karşılıksız destekleyen sizler futbolu çok iyi analiz ediyor, oynanan iyi oyundan keyif alıyorsunuz. Biz de size buna göre maçlar oynamaya çalışıyoruz.

Bundan sonraki maçlarda da yüksek tempoyu sunmaya çalışacağız. Takımımız ivme yakaladıkça rakiplerimiz oyunu yavaşlatacak ve kapanacaklar. Biz de bu kilidi açmak için uğraşacağız. Burada da maçlarda sizin vereceğiniz desteğin ve göstereceğiniz sabrın önemi büyük. Oyuncularımızı desteklerken duyarlı davranmalı, onların da duygusal yapıdan sıyrılmaları gerekli. Bu anlamda ciddi mesafeler kat ettik”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler