Yanal'dan sürpriz 11!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda bu akşam karşılaşacağı Fenerbahçe karşısında farklı bir 11 ile sahaya çıkacak.Kalede Hakan Arıkan ile başlayan Teknik Direktör Ersun Yanal, Afrika Uluslar Kupasından dönene cezayirli oyuncu Med

Yanal'dan sürpriz 11!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda bu akşam karşılaşacağı Fenerbahçe karşısında farklı bir 11 ile sahaya çıkacak.

Kalede Hakan Arıkan ile başlayan Teknik Direktör Ersun Yanal, Afrika Uluslar Kupasından dönene cezayirli oyuncu Medjani'ye defansta Aykut ile birlikte görev verirken son maçta sakatlanan Bosingwa'nın yerine Salih Dursun'a ve diğer kanatta ise Yusuf Erdoğan'a şans verdi.

Orta sahada Afrika uluslar Kupasından dönen Costant'a Mehmet Ekici ile birlikte görev veren Yanal Önlerinde Sefa, Özer ve Erkan'a forma verdi.

Deneyimli teknik Adam hucüm hattında ise Cradozo'ya görev verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor