Yanal'dan son uyarı

Bugün Bursaspor deplasmanında çok zorlu bir sınav verecek olan Trabzonspor'da Ersun Yanal'dan oyunculara uyarı geldi...Cumartesi günü yapılan idman öncesinde futbolcularıyla toplantı yapan tecrübeli hoca, "Bursa çok zorlu bir rakip. Ama kazanarak galibiye

Yanal'dan son uyarı

Bugün Bursaspor deplasmanında çok zorlu bir sınav verecek olan Trabzonspor'da Ersun Yanal'dan oyunculara uyarı geldi...

Cumartesi günü yapılan idman öncesinde futbolcularıyla toplantı yapan tecrübeli hoca, "Bursa çok zorlu bir rakip. Ama kazanarak galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Akhisar Belediyespor maçında sergilediğimiz performans bizim kendimizi görmemiz açısından iyi oldu. Yoğun bir maç trafiği içerisindeyiz. Ancak lig bizim için çok önemli ve bu yüzden kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor" ifadesini kullandı.

Trabzonspor'da Akhisar Belediyespor maçında sağ arka adalesinde çekme meydana gelen Fatih Öztürk ağrıları geçince maç kadrosuna dahil edildi. Yanal, bu futbolcuya büyük ihtimalle ilk 11'de görev verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler