Yanal'dan oyunculara sert uyarı

Göreve geldikten sonra Trabzonspor’un çehresini değiştiren Teknik Direktör Ersun Yanal’ın 4-1’lik Gençlerbirliği galibiyetinden sonra soyunma odasına gidip futbolcuları tebrik etmediği ortaya çıktı. Maçtan sonraki basın toplantısında da yüzünün asık olduğ

Yanal'dan oyunculara sert uyarı

Göreve geldikten sonra Trabzonspor’un çehresini değiştiren Teknik Direktör Ersun Yanal’ın 4-1’lik Gençlerbirliği galibiyetinden sonra soyunma odasına gidip futbolcuları tebrik etmediği ortaya çıktı. Maçtan sonraki basın toplantısında da yüzünün asık olduğu gözlenen Yanal’ın laubali ve bireysel oyuna sinirlendiği bildirildi.

Galatasaray ve Metalist Kharkiv’in ardından başkent ekibini de farklı bir skorla mağlup etmelerine karşın, özellikle ikinci yarıdaki oyundan memnun olmadığı belirtilen Yanal’ın dün sabah basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcularını sert bir dille eleştirdiği öğrenildi.

Yanal’ın, “4-0 öne geçiyorsunuz. Farkı artıracak pozisyonlar buluyorsunuz. Ancak laubalilik ve bireysel oyunu asla kabul edemem. Dört atmışsınız, hedefiniz hep bir fazlası olacak. Özellikle ikinci yarıda oyun disiplininden koptunuz. Bu konuda asla taviz vermem. Son düdük çalıncaya kadar tüm takım aynı ciddiyetle işini yapacak. Sizi uyarıyorum, bireysel oynamaya çalışan her kim olursa olsun asla affetmem” sözleriyle tepkisini dile getirdiği ifade edildi.

Ersun Yanal’ın hedefinde oyuna sonradan giren Yatabare, Serdar ve yenilen golde hücuma çıkarkan kaptırdığı top gol olan Özer olduğu, savunmacıları da bu pozisyonda hatalı bulduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor