Yanal'dan mini operasyon

Lider geldiği Ali Sami Yen'den 3-0 mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da takımını 3 forvetle sahaya çıkartan teknik direktör Ersun Yanal'ın Gaziantep karşılaşmasında kadroda mini bir operasyon yapacağı öğrenildi. Yanal, eleştirilen kaleci Tolga'yı yedek kul

Yanal'dan mini operasyon
Lider geldiği Ali Sami Yen'den 3-0 mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da takımını 3 forvetle sahaya çıkartan teknik direktör Ersun Yanal'ın Gaziantep karşılaşmasında kadroda mini bir operasyon yapacağı öğrenildi.

Yanal, eleştirilen kaleci Tolga'yı yedek kulübesine çekecek ve yeni transfer Sylva'ya kaleyi teslim edecek.

Sağ bekteki performansından memnun kalmadığı Tayfun'u da ilk onbirde düşünmeyen Yanal, Galatasaray karşısına sahaya çıkardığı Isaac-Gökhan-Umut üçlüsünden birini de yedek kulübesinde oturtup orta sahayı güçlendirmeyi planlıyor.

Ligin ilk 4 haftasında bir gol yiyen savunmanın son 3 maçta kalesinde 7 gol görmesini konsantrasyon eksikliğine bağlayan Yanal'ın defans oyuncularının birbirleriyle yeteri kadar konuşmadıklarından yakındığı ve özellikle takımın tecrübeli ismi Song'dan takım arkadaşlarını oyun içinde daha fazla uyarılarda bulunması konusunda uyardığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor