Yanal'dan "Hazır Olun" emri

Hazırlık maçlarında farklı 11'leri sahaya sürerek alternatif arayışlarına girecek olan Yanal, gençlere; 'Hazır olun' emri verdi.Trabzonspor'un Antalya kampında tempo her geçen gün artmaya devam ederken, Teknik Direktör Ersun Yanal takımın performansından

Yanal'dan "Hazır Olun" emri

Hazırlık maçlarında farklı 11'leri sahaya sürerek alternatif arayışlarına girecek olan Yanal, gençlere; 'Hazır olun' emri verdi.

Trabzonspor'un Antalya kampında tempo her geçen gün artmaya devam ederken, Teknik Direktör Ersun Yanal takımın performansından fazlasıyla memnun kaldı. Yanal, özellikle çift kale maçlarda futbolcuların hırslı olması ve sert ikili mücadelelere girmekten kaçınmaması üzerine idmanlarda tekmelik takmayı zorunlu hale getirdi. Kalede Onur performansıyla Sylva'ya zorlamaya başlarken, savunmada ise Giray, Egemen ve Song'a oranla daha istekli gözüküyor. Tayfun'un performansından memnun olmayan Yanal'ın, savunmanın sağında formunun zirvesinde olan Serkan'a formayı vermesi beklenirken, solda ise Cale'nin alternatifi bulunmuyor. Orta sahada Hüseyin ve Selçuk'un etkisiz görüntüsü göze çarparken, özellikle Ceyhun Gülselam kampta ön plana çıkan isimler arasında yer alıyor. Genç futbolcu Faty Papy, Barış Memiş ve Ergin Keleş de kampta göze batan diğer futbolcular arasında yer alıyor.

GÖKSU FORMAYA ÇOK YAKIN

PAF takımdan A takım kadrosuna dahil edilen 18 yaşındaki Göksu, güçlü yapısı ve etkili vuruşları ile Teknik Direktör Ersun Yanal'ın gözüne girmeyi başardı. Takım arkadaşları tarafından da beğeniyle karşılanan Göksu'ya önümüzdeki günlerde profesyonel sözleşme imzalatılacağı ve genç futbolcunun A takım kadrosuna dahil edileceği öğrenildi. Hücuma dönük orta saha oyuncusu olan Göksu, ilk yarısı sona eren PAF liginde 16 golle gol krallığı yarışında zirvede bulunuyor.

BARIŞ: "2009 BENİM YILIM OLACAK"

Trabzonspor'un genç futbolcusu Barış Memiş, 2009 yılında 61 numaralı formanın hakkını vermek istediğini söyledi. Barış, Antalya kampının kendisi için çok iyi geçtiğini ifade ederek, "İkinci yarı sadece benim için değil tüm takım için çok farklı geçecek. Çünkü çok iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Kendi açımdan şu ana kadarki idman performansımdan memnunum. Hocamın memnun olması içinde elimden geleni yapıyorum. İnşallah onun gözüne girerim ve kadronun vazgeçilmezleri arasına girerim. 2009'da herkese çok farklı bir Barış Memiş izlettirmek istiyorum" diye konuştu.

PARÇALI FORMA İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, parçalı formaları sezonun ikinci yarısına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi. Tunç, taraftarlar için satışa sunulacak formalara yoğun talep olduğunu ifade ederek, "Mevcut formalarımıza yoğun ilgi gösteren taraftarlarımızın satışa sunacağımız parçalı formaya da aynı ilgiyi göstereceğine inanıyorum. Tüm camianın asıl beklentisinin ise çubuklu formaya olduğunu biliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler