Yanal'dan futbolculara terapi

Bu sezon kadro kurma açısından son derece rahat olan dönem geçiren Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ilk kez iki asının boşluğun kapatmanın yollarını arıyor. Cale'nin yokluğunda Egemen'i savunmanın solunda deneyen tecrübeli antrenör, Egemen'in boş

Yanal'dan futbolculara terapi
Bu sezon kadro kurma açısından son derece rahat olan dönem geçiren Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ilk kez iki asının boşluğun kapatmanın yollarını arıyor.

Cale'nin yokluğunda Egemen'i savunmanın solunda deneyen tecrübeli antrenör, Egemen'in boşluğunda ise defansın göbeğini Song ile Giray'a bırakıyor. Yanal, Gaziantep kupa maçında takıma ısıtmaya çalıştığı Ceyhun Gülselam'ı ise yine Hüseyin'in yerine Selçuk'un partneri yapıyor.

Yeni kadronun İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında sorun yaşamaması için düğmeye basan Ersun Yanal, son sonuçlarla morali bozulan oyuncularına aynı zamanda bir terapi de uyguluyor.

Ekibinin neşesini yükseltmek için futbolcularını hiç yalnız bırakmayan Yanal'ın, “İstanbul'da taraftarımızla kenetlenip bu problemli süreci aşabiliriz. Geçmişe takılıp kalmanın hiçbirimize faydası olmaz. Cevabınızı sahada verin” sözleriyle telkinlerini sürdürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor