Yanal'dan futbolculara şut emri

Turkcell Süper Lig'de son 3 sezondur 4 büyüklere evinde oynadığı maçlarda boyun eğmeyen Kayserispor'a konuk olacak olan lider Trabzonspor, zorlu virajdan 3 puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzo

Yanal'dan futbolculara şut emri
Turkcell Süper Lig'de son 3 sezondur 4 büyüklere evinde oynadığı maçlarda boyun eğmeyen Kayserispor'a konuk olacak olan lider Trabzonspor, zorlu virajdan 3 puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor zorlu bir viraja giriyor. Son 3 sezondur kendi evinde 4 büyükler Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a boyun eğmeyen Kayserispor, yenilmezliğini bordo-mavili takım karşısında sürdürmek isterken 2008-2009 sezonunun en iyi deplasman takımı olan lider Trabzonspor ise zorlu deplasmandan 3 puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

KAYSERİSPOR EVİNDE 4 BÜYÜKLERE BOYUN EYMİYOR

Son 3 sezondur evinde 4 büyüklere boyun eğmeyen Kayserispor ile liderlik koltuğunu bırakmak istemeyen Trabzonspor'un yarın akşam yapacakları mücadelenin zevkli ve çekişmeli geçmesi bekleniyor. 4 büyüklere karşı elde ettiği ünvanı elinden bırakmak istemeyen sarı-kırmızılı takım, Trabzonspor'u yenerek moral bulmak isterken, Karadeniz temsilcisi Trabzonspor ise liderliği Kayseri'de bırakmamak için elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtması bekleniyor.

TRABZONSPOR'UN DIŞ SAHA AVANTAJI

Zorlu karşılaşma öncesi Trabzonspor'un avantajı dış sahada bu sezon elde ettiği puanlar. 2008-2009 sezonunun en iyi deplasman takımı olma ünvanını sürdüren Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, zorlu rakibi karşısında bu avantajını iyi değerlendirmek istiyor. Bu sezon dış sahada oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde eden Trabzonspor 15 puan topladı. Tek yenilgisini ise Galatasaray'a karşı 3-0'lık sonuç ile alan bordo-mavili takım deplasmandaki başarılı performansını rakibi karşısında da sürdürmek istiyor.

YANAL, TAKTİK ALTERNATİFLERİNİ ARTIRDI

Geçtiğimiz hafta Sivasspor beraberliği ile sahasında önemli 2 puan bırakan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal ise oyuncularını zorlu maça motive ediyor. Kayserispor'un sahasında büyük takımlara karşı önemli işler yaptığını oyuncularına hatırlatan deneyimli teknik adam, taktik alternatiflerini artırırken, forvet oyuncularından az hata yaparak yakaladıkları fırsatları değerlendirmelerini istedi. Yanal, yapılan taktik çalışmalarında ise oyuncularından kaleyi gördükleri yerden isabetli vuruşlar yapmalarını isteyerek, prese dayalı bir oyun anlayışı ile sahaya çıkacaklarının sinyallerini verdi.

Trabzonspor'un yarın akşam deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor'un son 3 sezondur 4 büyüklere karşı aldığı sonuçlar şöyle:

2006-2007 Sezonu:
1. Hafta Kayserispor-Trabzonspor.....:1-0
19. Hafta Kayserispor-Galatasaray....:0-0
27. Hafta Kayserispor-Fenerbahçe.....:2-2
34. Hafta Kayserispor-Beşiktaş..........:3-0

2007-2008 Sezonu:
8. Hafta Kayserispor-Galatasaray......:1-1
10. Hafta Kayserispor-Trabzonspor....:1-0
12. Hafta Kayserispor-Fenerbahçe.....:2-1
21. Hafta Kayserispor-Beşiktaş..........:2-0

2008-2009 Sezonu:
2. Hafta Kayserispor-Galatasaray.......:0-0
9. Hafta Kayserispor-Beşiktaş............:1-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor