Yanal'dan farklı 11!

Ziraat Türkiye kupası B grubunda deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, ilk 11’de sahaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacak.Yanal Trabzon’da bıraktığı as oyuncuların dışında kalede İbrahim Demir’e gör

Yanal'dan farklı 11!

Ziraat Türkiye kupası B grubunda deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, ilk 11’de sahaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacak.

Yanal Trabzon’da bıraktığı as oyuncuların dışında kalede İbrahim Demir’e görev verdi. Savunma hattını Aykut Demir, Mustafa Akbaş, İshak Doğan’dan oluşturan deneyimli teknik adam savunmanın önünde Salih Dursun’u oynatacak.

Orta sahada Ferhat Yazgan, Fatih Atik ve Serdar Gürler’e şans veren Yanal, orta sahanın önünde Waris, hücum hattında ise Yatabare’ye görev verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor