Yanal'dan defansa eleştiri

Trabzonspor’un Başakşehir’in 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.Yanal şöyle konuştu;Ligin en az gol yiyen takımı ve takım savunmasını iyi yapan bir takımla oynadık. Ancak bizim hücumdaki iştahımız iy

Yanal'dan defansa eleştiri

Trabzonspor’un Başakşehir’in 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

Ligin en az gol yiyen takımı ve takım savunmasını iyi yapan bir takımla oynadık. Ancak bizim hücumdaki iştahımız iyiydi. Ancak top rakipteyken oynadığımız yumuşak oyunumuzu içerde de eleştirdiğimi söyleyeyim. Ofansif iştah defansif anlamda da olduğunda daha iyi olacağız. Bugün ligin en az gol yiyen takımına karşı belki daha fazla da gol atabilirdik. Artık ligde daha yukarıya tırmanmamız gerekiyor. İkinci yarıdaki performansımızı devam ettirip seriyi sürdürmeliyiz.

3 kulvardaydık 1 tanesinden elendik. Bu ritmi yakalamak için bazı destekler gerekliydi. Afrika’ya giden oyuncular oldu, sakat oyuncuların eksikliği vardı. Şimdi yavaş yavaş toparlandık. Oynayacağımız Napoli’nin kalitesi ortada. Ancak biz Türkiye’yi temsil ederek oldukça iyi bir mücadaleyle bu tura da tutunmaya çalışacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler