Yanal'dan altyapı hamlesi

Trabzonspor'da teknik direktör Halilhodzic döneminde altyapıdan kaleci hariç hiçbir futbolcu A takımla antrenmana alınmadı. Yanal ise geldiği ilk gün altyapıdan 10 futbolcuyu A takım antrenmanına dahil ederek, Trabzonspor'un bir altyapısı olduğunu herkese

Yanal'dan altyapı hamlesi
Trabzonspor'da teknik direktör Halilhodzic döneminde altyapıdan kaleci hariç hiçbir futbolcu A takımla antrenmana alınmadı. Yanal ise geldiği ilk gün altyapıdan 10 futbolcuyu A takım antrenmanına dahil ederek, Trabzonspor'un bir altyapısı olduğunu herkese hatırlattı.
 
SADi TEKELiOĞLU TEMAS KURDU
Altyapıdan oyuncu almakla yetinmeyen Yanal, altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile de bir araya gelerek futbolcular hakkında bilgi aldı. Tekelioğlu, altyapıdan A takıma antrenman için alınan futbolcuları izledi. Halilhodzic döneminde bu uygulama yoktu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor