Yanal'dan 2 sürpriz

Trabzonspor teknik Direktörü Ersun Yanal, bu akşam karşı karşıya gelecekleri Eskişehirspor karşılaşmasında 2 oyuncuya şans verdi.Yanal kalede hafif sakatlığı bulunan Fatih Öztürk'ün yerine İbrahim Demir'e şans verdi. Ayrıca defansta olumlu şekilde perform

Yanal'dan 2 sürpriz

Trabzonspor teknik Direktörü Ersun Yanal, bu akşam karşı karşıya gelecekleri Eskişehirspor karşılaşmasında 2 oyuncuya şans verdi.

Yanal kalede hafif sakatlığı bulunan Fatih Öztürk'ün yerine İbrahim Demir'e şans verdi. Ayrıca defansta olumlu şekilde performansı artan İshak Doğan forma giyecek.

Karşılaşmaya kalede İbrahim'le başlayacak olan Trabzonspor'da defans hattında Belkalem, Mustafa Akbaş ve İshak Doğan ve Bosingwa mücadele edecek. Ortasahada Mehmet Ekici'nin cezalı olduğu haftada Soner forma giyecek ve onun yanında Medjani Costant, Özer ve Yusuf, hucum hattında ise Cardozo forma giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler