Yanal'a teşekkür geldi

Trabzonspor'da Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu olarak görev yapan Sadi Tekelioğlu, teknik direktör Ersun Yanal'a teşekkür etti. Yanal’ın altyapıyla her zaman çok yakından ilgilendiğini belirten Tekelioğlu, “Son oynadığımız Manisaspor müsabakasında da

Yanal'a teşekkür geldi
Trabzonspor'da Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu olarak görev yapan Sadi Tekelioğlu, teknik direktör Ersun Yanal'a teşekkür etti.
 
Yanal’ın altyapıyla her zaman çok yakından ilgilendiğini belirten Tekelioğlu, “Son oynadığımız Manisaspor müsabakasında da altyapımızdan yetişen Mustafa Akbaş ve İbrahim Demir’in ilk onbirde olması, Mertcan Çam’ın ikinci yarıda oyuna dahil olması, Uğurcan’ın yedek kaleci olarak kadroda yer alması bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Altyapıdaki yeteneklerimize şans verdiğimiz sürece gerçek değerleri ortaya çıkacak ve onları takip eden diğer oyunculara ekstra moral ve çalışma azmi kazandıracaktır” dedi.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor