Yanal'a ağır eleştiri: İnsanları kandırdığın yetmedi mi?

Trabzonspor'un eski futbolcularından Ogün Temizkanoğlu, bordo mavili ekibin teknik direktörü Ersun Yanal'a çok sert yüklendi. "Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi." diyen Temizkanoğlu Hürriyet'teki köşesin

Yanal'a ağır eleştiri: İnsanları kandırdığın yetmedi mi?
Trabzonspor'un eski futbolcularından Ogün Temizkanoğlu, bordo mavili ekibin teknik direktörü Ersun Yanal'a çok sert yüklendi. "Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi." diyen Temizkanoğlu Hürriyet'teki köşesinde Yanal'a "İnsanları kandırdığın yetmedi mi? sorusunu yöneltti.
 
İşte Ogün Temizkanoğlu'nun yazısı;
 

Yıllarca bu ülkenin yöneticilerini bilgisayarla kandırdığın yetmedi mi? Yardımcılarının başarılarını kendine mal ettin, simdi gerçekleri gördün mü Ersun Hoca? Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi. Haftalardır "Bu defans çok gol yiyor" diye yazıyorum, çiziyorum ama sen bu ülkenin çok tecrübeli hocasısın ya aman dinleme! Bu arada beni okuyor ya da okumuyorsun, inan umurumda değil. Ancak şunu bil: Ben bu takıma 10 yılımı verdim yani senden daha Trabzonluyum.

Erken gelen gol erken vedanın harbercisiydi. Cardozo'ya top değmeden 27. dakikada skor 0:3 olunca, daha fazla yazmaya veya konuşmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Önemli olan haddini bilmek. Maç öncesinde Napoli'yi kaç defa izlettin? Çok olabilir. Önemli olan izletmek değil, onları izletirken maça hazırlanmaktır.

Bu takım ve şehri, her türlü harcama yaparak daha da küçülten sayın başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu paraları sadece her şeyi belli olan Türkiye Ligi için mi harcadın? Gerçekten bu Ersun Hoca'nın Fatih Atik'ten beklentisi ne diye, anlamakta zorluk çekiyorum! Hoca ben seni uyarayım: Bu Trabzonspor senin oyuncağın ve zevkini tatmin edeceğin yer değil.

ERSUN SEVDASINDAN VAZGEÇ

Zeki Yavru'yu 'ispiyoncu' diye dışarıdaki insanlara karşı fişlediniz! Adamlık başkalarına çamur atmak değildir. Adamlık o futbolcuya sahip çıkmaktır. Geçen sene bu oyuncu seni Avrupa kupalarına taşıyan ekibin içersindeydi. Beğen ya da beğenme ama şimdi onu 85. dakikada oyuna sokuyorsan çok açizsin demektir!

Oyun için bir şeyler yazayım ancak maalesef bir şey gelmiyor içimden. Takımın ligde değil, adam gibi Avrupa kupalarında esmesi gerekiyor. Çünkü diğerleri günlük teselli...

Avrupa hayali bitti. Bence başkan artık sen de Ersun sevdasından vazgeç.

Maçla ilgili yazımı son noktadan sonra siz tamamlayın!..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler