"Yanal'a 5 maç sabredemedik"

Hayrettin Hacısalihoğlu, Ersun hocanın görevi bırakması konusu ile ilgili geçmişte yaşananlar ile ilgili bir açıklama yaptı.YANAL'A 5 MAÇ DAHA SABREDEMEDİK““Ersun hoca ayrıldıktan sonra burada bir şey olunduğu söylendi.bu konuda birini göreve getirmek içi

"Yanal'a 5 maç sabredemedik"

Hayrettin Hacısalihoğlu, Ersun hocanın görevi bırakması konusu ile ilgili geçmişte yaşananlar ile ilgili bir açıklama yaptı.

YANAL'A 5 MAÇ DAHA SABREDEMEDİK

““Ersun hoca ayrıldıktan sonra burada bir şey olunduğu söylendi.bu konuda birini göreve getirmek için bu çalışmalar  yapıldığı söylendi. Hiçbir kişi ve oluşum için Ersun hoca ile yollar ayrılmadı.  Hem onun çalışma şevki hem de Trabzonspor tartışılmaya başlandığı bir dönemde bırakma kararı aldı. Ben isterim ki Trabzonspor gibi bir kulüp 0 gün daha önce ve bundan sonra bir hoca ile mukavelesinin sonuna kadar çalışılma imkanı olsun. 5 maç daha Trabzonspor yönetimi halkı sabredemedi”

AYBABA KONUSUNDA GERİ ADIM NEDEN ATILDI

Yanalın istifası sonrasında yerli hoca olmadı konusunda ağırlıklı bir fikir ortaya çıktı. Ancak düşünülen başta Şenol hocanın anlaşması vardı, bir hoca önce gelebilirim dedi sonra da Trabzonsporun ağırlığı ve çalışma şartlarının kendisine zor gelebileceğini düşüncesiyle görevi kabul etmedi. Samet hoca fikri ortaya çıktı.  Başkan ile Bodrumdaydık. Telefonla görüştük ve İstanbul'da Samet hoca ile buluştuk. İstanbul'da görüşmeler aşağı yukarı mutabakata vardık, tamamen anlaştık, Trabzon'da görüşmek üzere mutabakat kaldık. Hatta kamp yeri ile ilgili kendisinin görüşünü de aldık. Ancak Trabzon'dan bir çok arkadaş özellikle geçmiş dönemde Samet hoca çalıştığı dönemdeki kendisi ile problemi olan arkadaşlar başta olmak üzere bu konuda karşıt fikri oldu. Şimdi bir hoca getirirken, bu kadar da tartışmalarla göreve başlatmanın hem kendisi için hem de Trabzonspor açısından çok sağlıklı olmayacağı fikri oluştu. Nitekim yönetimden de birkaç arkadaş bu konuda tamamen karşı çıktı. Yönetimde birkaç kişi gelecek hocaya karşı olduğunu buna sebep istifa ettiğini düşünürseniz o anda bu konuda bir daha düşünelim gibi bir görüş ortaya çıktı. Samet hocada bunun üzerine gereği yok ben bu şartlarda Trabzon'a gelmeyi düşünmüyorum dedi. Sonucunda yabancı hoca arayışı gidildi bir çok hoca ile görüşüldü ve en sonunda da Broos ile anlaştık”.

Teknik direktör konusunda hata  yaptınız mı sorusu üzerine de Hacısalihoğlu, “O günün şartları onu gerektiriyordu. Trabzonspor bu sene 1. veya 2. olsaydı bu gibi olumsuzlukları konuşmazdık.

TRABZONSPOR'UN BORCU

 Kulübün borcu konusunda bir hafta önce eski başkanlar, eski asbaşkanlar, kuru üyeler ve 50 kişiden oluşan kişilerle bir toplantı yaptık. Bilgilendirme talebiz bizden geldi. Trabzonspor'un borcu konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Trabzonspor şuan biline borcu 89 trilyon”

Sadri Şener ile tekrardan yola çıkar mıydınız sorusu üzerine şunları söyledi:

Sadri bey'i ben bu yönetimde tanımadım, Sadri Bey ile eski dosttuz ve her zaman başkanımla yola çıkarım”

BARIŞ, HAMİ GİBİ SÜREKLİ OYANAYAN VE SEMBOL FUTBOLCU OLMALI

Barış'ın forma bulamamayışı ile de Hacısalihoğlu “Ben her futbolcudan çok Barış ile uğraştım ve ilgileniyorum. Ben size soruyorum. Bu seneki Barış'ın performansı oynar mı, size soruyorum,”Tabiki Barış'ı kazanmamız gerekiyor.Barış'ı kazanarak, diğer arkadaşlarımıza örnek olsun, alt yapıdaki hocamıza  farklı bakalım. Barış buna rağmen  arzu edilen seviyede değil bir Hami gibi sürekli oynasın ve sembol futbolcu olmasını isterim”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor