Yanal: Zirve yaptık!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Mersin İdmanyurdu'nu 5-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. İŞTE YANAL'IN SÖZLERİ... "Oyuncularım ile çalışmaya devam ediyoruz. Daha aslında yeni bir araya geldik. Bugün 17 puanlık ikinci

Yanal: Zirve yaptık!
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Mersin İdmanyurdu'nu 5-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.
 
İŞTE YANAL'IN SÖZLERİ...
 
"Oyuncularım ile çalışmaya devam ediyoruz. Daha aslında yeni bir araya geldik. Bugün 17 puanlık ikinci yarıya baktığınızda zirve yapmış olduk. Deplasmanda kazanamayan bir takım gibi gözüksek de, yanlızca 1 kere mağlup olduk oda kendi sahamızda. Artık kazanmalıyız diye konuşuyorduk. Skor daha da farklı olabilirdi. Ben skordan çok oyundaki mücadelenin memnuniyeti içindeyim. Kolay bir yerde değiliz, beklentilerin yüksek olduğu bir yerdeyiz. Oyuncuların sakatlığı, Afrika Kupası, yerli oyuncuların sirkülasyonu, çok değişmesi problemlerdi. "
 
DURAN TOPLAR İÇİN...
 
"Duran toplarda sonuca giden oyuncular var, bunu da iyi kullanıyoruz. Daha iyi yapmaya devam etmeliyiz. Yeni şeyler deneyeceğiz. İlk 4 takım arasında olmak ve içine girmek her zaman hedefimiz olacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler