Yanal yeni transferleri konuştu

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Ersun Yanal Turkcell Süper Ligi 2008-2009 sezonunun ikinci bölümü öncesinde gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu.Hazırlık dönemiyle ilgili sürecin tamamen planlandığı gibi yürütüldüğünü kaydeden Yanal, “Bu süreçte iki

Yanal yeni transferleri konuştu

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Ersun Yanal Turkcell Süper Ligi 2008-2009 sezonunun ikinci bölümü öncesinde gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Hazırlık dönemiyle ilgili sürecin tamamen planlandığı gibi yürütüldüğünü kaydeden Yanal, “Bu süreçte ikisi özel, ikisi de kupa olmak üzere 4 müsabaka oynadık. Bu müsabakalarda gerek oyuncu gerekse de görevlendirme anlamında farklı gözlemlerde bulunduk. Kadromuzda Göksu, Barış, Ceyhun, Giray, Onur, Isaac gibi kazanmak ve faydalanmak istediğimiz oyuncularımız var. Sakatlığı nedeniyle sorun yaşayan Ferhat'ı da bunlara ekleyebiliriz. Ayrıca aramıza ilk defa katılan ve gelecek için umut vadeden Faty Papy'yi de göz ardı etmemeliyiz.  İşte geride bıraktığımız hazırlık döneminde bahsettiğimiz bu oyuncularımızın tamamını değerlendirdik. Bu anlamda iyi bir süreç yaşadığımızı düşünüyoruz” dedi.

“Göksu misyonun oyuncusu

Bu oyunculardan özellikle Göksu'nun önümüzdeki maçlar ve yıllar için olumlu mesajlar verdiğine değinen Yanal, “Göksu'yu Trabzonspor'un en önemli misyonlarından biri olan oyuncu üretme politikasının vizyona çıkardığı yeni isim olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Tavrımızda değişiklik yok”

Kamp döneminin ardından Adnan, Ergin, Buğra, Aziz ve Fatih gibi oyuncularla yolların ayrıldığına da işaret eden Ersun Yanal, transfer konusunda şu değerlendirmeyi yaptı: “Baştan beri oyuncu almak için transfer yapmayacağımızın altını çiziyoruz. Bu görüşümüz yaz döneminde nasılsa, ara dönemde de aynı şekilde devam ediyor. Transferde titiz ve seçici davranıyoruz. Bunun nedeni oluşturduğumuz iskelet kadronun ahengini bozmayacak ve direk katkı yapabilecek isimleri uygun koşullarda bulmak isteyişimizdir. Transfer olmasa da gerçek olan bir şey var ki takımımız ligin ilk bölümünde bıraktığı güçtedir. Oyuncularımız kendilerinden beklentilerin ne seviyede olduğunun bilinicindedirler. Bu kadro daha çok mücadele ederek ve isteyerek diğer açıkları kapatabilecek bir kadrodur. Ligin ikinci bölümüne kazanmayı daha çok arzulayan, rakipleri zorlayan bir takım olarak başlayacağız. Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz”

“Yoğun tempoda çalışıyoruz”

Takımın camianın ilgisine ve desteğine her zaman ihtiyaç duyduğunun da altını çizen Ersun Yanal, “Bu ilgi ve destek, takımın arzusunu arttırma doğrultusunda hakim beklenti olan başarıyı getirme doğrultusunda önemli bir itici güç olacaktır. Bu nedenle bizler bugüne kadar yaptıklarımızın daha iyisini yapabilmek adına yoğun bir tempoda çalışıyoruz. İlk yarıdaki mücadele gücümüzü arttırarak devam ettirip rakiplerimize üstünlük sağlamak amacındayız” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler