Yanal: Yeni bir takımız

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-0 kaybettikleri ve UEFA Avrupa Ligi’nden elendikleri Napoli maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, “Rakibimize bundan sonraki turda başarılar diliyorum. Güçlü bir rakiple oynadık. İlk maçta aldığımız

Yanal: Yeni bir takımız

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-0 kaybettikleri ve UEFA Avrupa Ligi’nden elendikleri Napoli maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, “Rakibimize bundan sonraki turda başarılar diliyorum. Güçlü bir rakiple oynadık. İlk maçta aldığımız skor bizim için oldukça zor hale getirmişti turu. Bugün prestij karşılaşması şeklinde geçti” dedi.

Çok eksik bir takım olduklarının altını çizen Ersun Yanal, “Yaklaşık 18-19 oyuncu transferiyle yeni kurulan bir takımız. Bu takımın oyuncularının bir kısmının sakatlığı, bir kısmının UEFA listesine yazılmaması, bir kısmının Afrika Kupası’nda uzun süre olması, bizimle ilgili karşılaşmanın sonucunu belirleyecek alt nedenler oldu. Bu turda istediğimiz kadroyla mücadele etseydik rakibimizle daha zorlu bir tur mücadelesi yapabilirdik. İlk maçtan farklı olarak bugün Mehmet Ekici’yi kullanabildik. Onun dışında aynı kadroyla sahaya çıktık. Bugün biraz daha dirençliydik. Biraz daha oynamaya çalıştık” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler