Yanal Yattara'yı konuştu

Teknik Direktör Ersun Yanal Fortis Türkiye kupasında  Karabükspor ile oynanan ve Trabzonspor'un 2 -0 galip geldiği maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı . Yanal basın toplantısında  Karabükspor maçından çok  Yattara ile ilg

Yanal Yattara'yı konuştu

Teknik Direktör Ersun Yanal Fortis Türkiye kupasında  Karabükspor ile oynanan ve Trabzonspor'un 2 -0 galip geldiği maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı . Yanal basın toplantısında  Karabükspor maçından çok  Yattara ile ilgili sorulara muhatap kaldı. Yanal Karabükspor maçında analiz yapılacak fazla bir şey olmadığını ifade ederek, ”İlk ve son dakikada iki gol oldu. Gruplara kaldık. Maçta çok yüksek konsantrasyon yoktu. Çok iyi oynamadık ancak pozisyonda vermedik. Bu konuda fazla detaylı konuşmak, yorum yapmak istemiyorum. Sonuçta kazandık ve gurupları oynayacağız. Bu konuda konuşmak istemiyorum” dedi.

 

GÜNDEMİ YATTARA MEŞGUL EDİYOR

 

Teknik Direktör Ersun Yanal Trabzonspor'un gündeminde Yattara'nın olduğunu ifade ederek, “Trabzonspor'un gündemini 5 gündür Yattara meşgul ediyor. Aslında bugünde kendisi bir basın toplantısı yaptı. Açıklaması da gayet netti. Konuşmanın içersinde yer alan beyanları hem benle hem de yönetimle daha önce konuşmuştu. Şu anda kendisi ayrılma niyetinde ve bunda ısrarcı. Dolayısıyla da biz herhangi bir şekilde ya da düşüncede değiliz. Yattara bizin oyuncumuz. Ben göreve geldiğim günden itibaren Yattara ve takımla birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Ancak kendisi profesyonel olduğunu ve gitmek konusunda ısrarcı olduğunu belirtti. Bu teklif onun uçun çok önemliymiş. Ama ona profesyonel olduğunu hatırlatmak da gerekir. Çünkü bizimle de devam eden bir kontratı var. Bu kontratın karşısında da yapması gereken davranışlar ve uyması gereken kurallar var. Şu anda transfer oldu ya da olmadı diyemiyorum. Çünkü görüşmelerin ne aşamada olduğunu bilmiyorum. Ama şunu söyleyeyim; Trabzonspor önemli bir camiadır. Biz gönülden ve kalbiyle bizle olanları kucakladık. Öyle olması gerektiğini de savunuyoruz. Bu bir gerçek ki; profesyonel oyuncu kulübün şartları ve koşullarını zorlamaya hakkı yok. Ama burada bir problem yaratıp da bunu yapıyorsa bu da çok ayıp...

 

YÖNETİMLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Teknik Direktör Yanal, Yattara konusundaki gelişmelere ilişkin yönetimle sürekli irtibat halinde olduklarını da vurgulayarak, “Aramızda iletişim kopukluğu yok. Her dakika iletişim halindeyiz. İbrahima Yattara her zaman söylediğim gibi önemli bir oyuncu. Kalıp da burada ruhuyla birlikte olmadığında ne olacak? Giderse en azından gitti yok diye düşünürsünüz. Ona göre önlem alırsınız. Gönülsüz kalırsa ne olacak. Ne tür sorunlar yaşanacağı belli değil” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler