Yanal Yattara'ya sahip çıktı

Gineli oyuncunun gerçek performansını ortaya koyamadığı için müthiş bir huzursuzluk içinde olduğunu belirten Ersun Yanal, İbrahim Yattara'yı çok sevdiklerini ve asla onu kaybetmek istemediklerini söyledi. Evinde beklenmedik bir şekilde Denizlispor'a mağlu

Yanal Yattara'ya sahip çıktı

Gineli oyuncunun gerçek performansını ortaya koyamadığı için müthiş bir huzursuzluk içinde olduğunu belirten Ersun Yanal, İbrahim Yattara'yı çok sevdiklerini ve asla onu kaybetmek istemediklerini söyledi.

Evinde beklenmedik bir şekilde Denizlispor'a mağlup olan Trabzonspor deplasmanda aldığı Antalyaspor galibiyeti ile altın değerinde 3 puan aldı. Bordo-mavili kulüp, Sivasspor'u yeniden yakalayarak zirveye ortak olurken morallerde yerine geldi. Deplasmanda oynanan Antalyaspor maçında kendisinden beklenenleri ortaya koyamasada yaptığı asist ile takımın galip gelmesinde önemli pay sahibi olan İbrahim Yattara'ya, teknik direktör Ersun Yanal'dan destek geldi.

İbrahim Yattara'yı herkes gibi bizlerde çok seviyoruz diyen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Yattara olağanüstü güzel bir insan, gerçek performansını ortaya koyamadığı için müthiş huzursuzluk içinde ve belkide en verimsiz sezonlarından birini yaşıyor. Yapmak istiyor ama yapamıyor. Gerildiğini ve mutsuz olduğunu biliyorum. Önemli bir oyuncu ve onu asla kaybetmek istemiyoruz. Keşke onu yüksek bir performans içinde oynatabilsek, bu takımı buralara kadar getiren oyunculardan biri. Bir kaç hafta

içinde kendisine geleceğinden eminim. İbrahim Yattara'a rakipler için tehlikeli bir silah ben ve arkadaşları da bu konuda onu sürekli uyarıyoruz. Yapabileceklerini sorgulamak yerine takım olarak ona destek veriyoruz. Her zaman içimizde olmasını istediğimiz bir oyuncu" diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Antalyaspor karşılaşmasını ise 'gol kaçırma rekoru kırdıkları bir maç' olarak değerlendirdi. Yanal, futbolun içinde sürprizler olduğunu belirterek, "Futbolun içerisinde sürprizler var. Antalyaspor karşısında da az kalsın bunu yaşıyorduk. İlk yarıda çok net beş gol pozisyonunu ben saydım. Bugün futbol için gereken her şeyi yaptık. Ufak bir yerleşim bozukluğundan dolayı penaltı yaptırdık ve az kalsın golü yiyorduk. Rakibimizi uzakta tuttuk, Antalyaspor hem

Galatasaray'ı hem de Sivasspor'u mağlup etti. Mehmet Hoca'dan sonra çok iyi oynamaya başladılar. Zor bir deplasmandı ve buradan mutlu ayrılmak için elimizden geleni yaptık. Geçtiğimiz haftaki mağlubiyeti telafi etmek istiyorduk, gol kaçırma rekoru kırdığımız maçı kazandığımız için mutluyum. Trabzonspor takımı oyuncu kadrosu mücadelesini her zaman ortaya koyuyor, kapasitesini zorlayan bir takım olarak hep iyileri yaptı ve yapmaya da devam edecek" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor