Yanal: Yattara kolay olanı seçti

Ersun Yanal, galip geldikleri Antalyaspor maçını değerlendirdi... Katar'ın yolunu tutan Yattara için ilk kez konuşt... Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 3-2 biten Antalyaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, futbolcular hakkında, "Sezonun

Yanal: Yattara kolay olanı seçti

Ersun Yanal, galip geldikleri Antalyaspor maçını değerlendirdi... Katar'ın yolunu tutan Yattara için ilk kez konuşt...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 3-2 biten Antalyaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, futbolcular hakkında, "Sezonun en iyi futbolunu oynadılar" derken, Katar'a giden Yattara konusunda da ilk kez konuştu!

Kazanmayı çok istedik...
"Topun kontrolü tamamıyla bize geçti. Maçın hemen başlarında 4-5 pozisyonumuz vardı. Kontrol bizdeyken umulmadık bir gol yedik. Bundan sonra da baskımız devam etti. Rakibin de yapabileceği hataları da düşünerek oyunu kontrol ettik. Sezonun en iyi futbolunu oynadılar. Herkes bugün kazanmayı çok istedi.

Maçın tamamında oynadıkları için tebrik ediyorum. Rakibin de yüksek bir mücadelesi vardı. Onlar da çok iyi oynadılar. Güzel bir maç oynadık ve herkes keyif aldı. Hepimiz için büyük moral lider olmak. Kazanma arzumuz hep devam edecek.

Burada oynadığımız futbolu geliştirmek istiyoruz. Taraftarlarımız takım kurulurken kombineleri aldı. Taraftarlarımız yağmura rağmen bize desteklerini maçın sonuna kadar devam ettirdiler. Mağlup duruma düşeceğiz, galip duruma geleceğiz, yeter ki bizi bu şekilde sezon sonuna kadar desteklesinler.

Yattara kolay olanı seçti
Yattara'yı hala çok seviyoruz. Trabzonspor'un başarılar içerisinde yer alması için bir vizyon seçmiştik. Biz ilk geldiğimizde de Yattara'nın vizyonunun Avrupa olması gerektiğini düşünmüştük. Bence kariyerini noktaladı ve kolayı seçti. Bence futboldan kopacak. Çok ısrar etti ve gitmek istedi.

Bu heyecanı ve vizyonu bizle paylaşmayacak bir futbolcunun bizimle devam etmesi doğru değildi. Evet bizim için değişik bir oyuncuydu ama bugün Isaac bize katıldı, Barış katıldı. Biz bir takımız ve Trabzonspor geriye bakmayacaktır. Artık işimize bakıyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor