Yanal: "Yarışın içinde olmalıyız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımın genel durumuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Ligin başlarında oluşturulan yeni takımla birlikte ligdeki devamlılığın ve sürekliliğin önem taşıdığına işaret ederek, “Takım olarak disiplinli oyn

Yanal: "Yarışın içinde olmalıyız"
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımın genel durumuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Ligin başlarında oluşturulan yeni takımla birlikte ligdeki devamlılığın ve sürekliliğin önem taşıdığına işaret ederek, “Takım olarak disiplinli oynamaya ve oyunu kontrol ederek rakibimizin üstünde bir futbol sergilemeye özen gösteriyoruz. Beşiktaş maçında bunu zaman zaman başardık. Ama her zaman söylediğim gibi belli bir tempoyu yakalamak ve bu tempoyu uzun süre devam ettirmek zorundayız. İddialı bir yarışın içerisinde zor da olsa buna ihtiyacımız var” diye konuştu.

Bu seviyeye gelebilmenin iyi bir organizeye bağlı olduğuna da işaret eden Yanal, “Ligin daha çok başındayız. Sanıyorum daha çok enteresan maçlar oynanacak, her takım birbiriyle kıyasıya mücadele edecektir. Bu mücadele içerisinde de biz Trabzonspor olarak her zaman disiplinli oynayan, takım oyununu ön plana çıkaran, bunun yanında yaratıcı oyuncularını da devreye sokup, kazanan bir tavır sergileme gayreti içinde olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor