Yanal ve Hacıosmanoğlu ilk peşinde

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor'da, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve ikinci kez göreve getirilen teknik direktör Ersun Yanal'ın Galatasaray karşısında galibiyetleri bulunmuyor.Kulüp başkanlığına

Yanal ve Hacıosmanoğlu ilk peşinde

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor'da, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve ikinci kez göreve getirilen teknik direktör Ersun Yanal'ın Galatasaray karşısında galibiyetleri bulunmuyor.

Kulüp başkanlığına 26 Mayıs 2013'te seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde bordo-mavili takım, Galatasaray ile 2 karşılaşma oynadı. Bordo-mavililer, 2013-2014 sezonunda oynadığı bu karşılaşmaların ilkinde deplasmanda Galatasaray'a 2-1, sahasında da 4-1 mağlup oldu.

Trabzonspor, kulüp başkanı Hacıosmanoğlu döneminde Galatasaray karşısında "sıfır" çekerek puan elde edemedi. 

- Yanal'ın da galibiyeti yok

Trabzonspor'da ikinci kez göreve gelen Ersun Yanal da bordo-mavili takımla Galatasaray karşısında galibiyet sevinci yaşayamadı.

Teknik direktör  Ziya Doğan'ın istifasının ardından, 2007-2008 sezonunun 11. haftasındaki Ankaraspor maçıyla başladığı görevinden 2008-2009 sezonunun 29. haftasında ayrılan Yanal döneminde bordo-mavililer, sarı-kırmızılı takım karşısına 4 kez çıktı.

Bordo-mavililer, bu 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak galibiyet elde etmedi. 

Trabzonspor'da kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ersun Yanal, hafta sonunda sarı-kırmızılı takım karşısındaki ilk galibiyetlerini almak isteyecekler.

- Hacıosmanoğlu ve Yanal dönemindeki Galatasaray maçları 2.sayfada

Trabzonspor'un kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Galatasaray ile oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle

İbrahim Hacıosmanoğlu:

----------------------------

2013-14

Galatasaray-Trabzonspor: 2-1

Trabzonspor-Galatasaray: 1-4

Ersun Yanal:

---------------

2007-08

Trabzonspor-Galatasaray: 0-1

Galatasaray-Trabzonspor: 1-0

2008-09

Galatasaray-Trabzonspor: 3-0

Trabzonspor-Galatasaray: 2-2

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor