Yanal, üzerimizde baskı yok!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. “Lige kaldığımız yerden devam edeceğiz” diyen başarılı çalıştırıcı, “Üzerimizde hiçbir baskı bulunmuyor. Kalitemizi ligin ilk yarısında kanıtladık.

Yanal, üzerimizde baskı yok!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. “Lige kaldığımız yerden devam edeceğiz” diyen başarılı çalıştırıcı, “Üzerimizde hiçbir baskı bulunmuyor. Kalitemizi ligin ilk yarısında kanıtladık. Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenecek güce sahibiz. Hazırlık maçlarında sonuç değil, oyuncu kazanmayı denedik ve hedefimize ulaştık. Kadromuzda yetenekli isimler var, biz bütün futbolcularımızdan en iyi şekilde faydalanmayı hedefliyoruz. Ligin ikinci yarısına kazanmayı daha çok arzulayan, rakipleri zorlayan bir takım olarak başlayacağız. Takımın ahengini bozmayacak transfer yapmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor