Yanal TS'yi uyardı!

Zirve ortağı olarak tamamladığı ilk yarının ardından ikinci yarıya da bomba gibi başlayan Trabzonspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı son kritik sınavını Beşiktaş karşısında verecek. İstanbul'dan galibiyetle dönmeyi hedefleyen ve zirvedeki yerini sağlaml

Yanal TS'yi uyardı!

Zirve ortağı olarak tamamladığı ilk yarının ardından ikinci yarıya da bomba gibi başlayan Trabzonspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı son kritik sınavını Beşiktaş karşısında verecek. İstanbul'dan galibiyetle dönmeyi hedefleyen ve zirvedeki yerini sağlamlaştırmayı planlayan Bordo-Mavililer, bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın özellikle de rehavete kapılmama konusunda futbolcularına önemli uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Yanal'ın “Tarihimizden dersler almak zorundayız. Beşiktaş maçı öncesinde de iyi bir ders aldığımızı düşünüyorum. Aynı hataları tekrarlayacağımıza inanıyorum. Kazanmamız gereken bir maç. Hepinize güveniyorum” dediği bildirildi. Bu arada, Beşiktaş engelini aştıktan sonra,, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi tüm büyük maçlarını evinde oynayacak Trabzonspor, taraftarının da desteğiyle bu avantajını da iyi değerlendirmek istiyor. Karadeniz Fırtınası, bu sezon evinde hiç yenilgi yüzü görmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler