Yanal transferi anlattı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ara transferde takıma direkt katkı yapabilecek oyuncuları almak için uğraştıklarını söyledi. Bu arada Yusuf'un transferini askıya alan yönetim, Gaziantepsporlu Tabata ve Ankarasporlu Özer için kulüpleriyle yeniden

Yanal transferi anlattı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ara transferde takıma direkt katkı yapabilecek oyuncuları almak için uğraştıklarını söyledi. Bu arada Yusuf'un transferini askıya alan yönetim, Gaziantepsporlu Tabata ve Ankarasporlu Özer için kulüpleriyle yeniden görüşme yapacak.

Turkcell Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında zirve iddiasını sürdürmek isteyen Trabzonspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bursasporlu tecrübeli isim Yusuf Şimşek'in transferinde önemli sorunlarla karşılaşan ve bu transferi askıya alan bordo - mavili yöneticiler, Bursaspor'un kendi şartlarına yaklaşmaları konusunda transfer görüşmelerinin yeniden başlayabileceğini söylediler. Yusuf'un dışında Burundili 19 yaşında Faty Papy'i Trabzon'a getiren ve futbolcuyu Antalya kampına götürmeyi planlayan bordo - mavili yöneticiler, Gaziantepsporlu Tabata ve Ankarasporlu Özer için yeniden nabız yoklayacak. Trabzonspor'un bu futbolcuların dışında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başarılı futbolcusu İbrahim Akın ile de yakından ilgilendiği öğrenildi.


YANAL: "ÜZERİMİZDE BASKI YOK"

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal da devre arasında ilk 11'de oynayabilecek futbolcuları takviye etmek için çalıştıklarını belirterek, "Bunun için yönetim kurulumuz belirlenen isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Eksik gördüğümüz yerlere takviye yapacağız. Biz hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Belirlediğimiz noktalara gelmek için çaba sarf ediyoruz. İkinci yarıda hem oyun kalitesini yükseltme, hem de kazanma adına olumlu gelişmeler ortaya koyacağız. Ligin genel ortalaması içerisinde istediğimizi aldığımızı düşünüyoruz. Bunun yanında yüksek oyun kimliğimizi daha sık aralıklarla sahaya yansıtabilmeyi becermeliyiz. Üzerimizde bunu engelleyecek hiçbir baskı yok. Çünkü baskı denebilecek durumu yaratabilecek herhangi bir problem söz konusu değil" diye konuştu.


FUTBOL KOMİTESİ TOPLANACAK

Bu arada, Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal ve Futbol Koordinatörü Özkan Sümer'den oluşan Futbol Komitesi'nin yarın bir araya gelerek bir görüşme yapması bekleniyor. Transferde yaşanan son gelişmeleri değerlendirmek için toplanacak komitenin Özkan Sümer'in izlediği futbolcular üzerinde açıklayacağı rapora göre hareket etmesi bekleniyor.


GENÇLER KARADENİZSPOR'U İSTEMİYOR

Trabzonspor'da sezon başı yapılan Almanya kampının ardından kadroda tutulan üç genç futbolcu Buğra, Abdülaziz ve Fatih'e, pilot takım olan Trabzon Karadenizspor'a gönderilecekleri tebliğ edildi. Ancak bu futbolcuların Karadenizspor'a gitmeye sıcak bakmadıkları ve kendilerine kulüp aradıkları öğrenildi. Özellikle sezon başında Almanya'nın Hamburg takımın transfer edilmesine rağmen bu sezon hiçbir maçta forma giyemeyen yetenekli sol kanat oyuncusu Fatih Altundağ'ın Süper Lig'deki bir çok takımdan teklif aldığı ve bu teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

Kaynak: haberler.com

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor