Yanal; transferden etkilenmeyin

'Futbolculara baskı yapılmamalı' Süper Lig'de lider olmasına rağmen iki hafta üst üste berabere kalarak yoğun eleştirilerin hedefi olan Ersun Yanal, taraftarlardan destek istedi. Beraberliklerin kimseyi telaşlandırmamasını isteyen Yanal, “Kocaelispor maçı

Yanal; transferden etkilenmeyin

'Futbolculara baskı yapılmamalı'
Süper Lig'de lider olmasına rağmen iki hafta üst üste berabere kalarak yoğun eleştirilerin hedefi olan Ersun Yanal, taraftarlardan destek istedi. Beraberliklerin kimseyi telaşlandırmamasını isteyen Yanal, “Kocaelispor maçında taraftarlardan destek istiyorum. Herkes bu takıma sahip çıkmalı. Bu takımı başarılara koşturmak istiyorsan birlikte hareket etmeliyiz. Şu anda lider olduğumuz unutulmamalı ancak bu futbolcuların üzerinde bir baskı yapacak şekilde de kullanılmamalı” dedi.

'Siz sadece işinizi yapın'
Oyuncularıyla da bir toplantı yapan Ersun Yanal, transfer haberlerinden kimsenin etkilenmemesini isterken, “Biz şu anda lideriz, büyük hedefler peşindeyiz, şampiyonluğa gidiyoruz. Bu tür gelişmelerin yaşanması normal. Takıma takviyeler de olabilir. Ancak bunu dert edip kimsenin stres altına girmesini istemiyorum. Sizler sadece işinizi yapın ve size güvenenleri mahcup etmeyin. Öncelikle Kocaelispor maçına odaklanın ve mutlaka bu maçı kazanın” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor