Yanal Trabzonspor'a kefil!

Yanal, Trabzon'a kefil! Ligde haftalardır alınan başarılı sonuçlara rağmen hiçbir zaman iddialı konuşmayan ancak Kocaelispor maçı sonrası, “Göğsümü gere gere söylüyorum, Trabzonspor şampiyonluğun en güçlü adayıdır” diyerek ilk çıkışını yapan Teknik Patron

Yanal Trabzonspor'a kefil!

Yanal, Trabzon'a kefil! Ligde haftalardır alınan başarılı sonuçlara rağmen hiçbir zaman iddialı konuşmayan ancak Kocaelispor maçı sonrası, “Göğsümü gere gere söylüyorum, Trabzonspor şampiyonluğun en güçlü adayıdır” diyerek ilk çıkışını yapan Teknik Patron Ersun Yanal, Bursaspor yenilgisiyle kaybedilen liderliğe rağmen, “Şuandaki liderliğin bir anlamı yok. Biz sezon sonunda zirvede olacağız” dedi.

YOLDAN DÖNÜŞ YOK

Yanal, ofsayttan yedikleri gol ile Bursaspor'a mağlup olduklarını belirterek, “Oyunun hakimi bizdik ancak baskımıza karşın 'final vuruşlarındaki' sıkıntımız Bursa'da kazanmamızı engelledi. Yine de Trabzonspor'un hedefinden en ufak bir sapma yok. Eskişehir maçını kazanarak ligi zirvede bitirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor