Yanal: Trabzonspor iyi bir takım

Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor'la oynadığı kupa maçında sergilediği oyun ve yeni transferleri, ortaya koydukları futbolla Fenerbahçe maçı öncesi beğenildi.Ziraat Türkiye Kupası'nda grup lideri olan Trabzonspor, gözünü cumartesi günü deplasmanda oynay

Yanal: Trabzonspor iyi bir takım

Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor'la oynadığı kupa maçında sergilediği oyun ve yeni transferleri, ortaya koydukları futbolla Fenerbahçe maçı öncesi beğenildi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup lideri olan Trabzonspor, gözünü cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçına çevirdi.

Teknik direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe-Trabzonspor maçlarının her zaman büyük heyecana sahne olduğunu belirtti.

Rakipleri karşısında 3 puan almak istediklerini ifade eden Ersun Yanal, lig lideri olan Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu kaydederken şöyle dedi:

"'Fenerbahçe'yle oynayacağımız maçı kazanmayı ve puan farkını kapatmayı hedefliyoruz. Futbolun sonuçları çok tahmin edilemiyor. Bazen sürprizler yaşanabiliyor. Fenerbahçe şu anda lider. Trabzonspor'da iyi bir takım, gücünü ortaya koyduğu zaman yapabildiklerini hep beraber görüyoruz. Türk futbolu adına o gün sahanın içinde futbolun her türlü güzelliğinin yaşandığı bir atmosfer olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor