Yanal son uyarıları yaptı

Karadeniz temsilcisinde artık taktik ağırlıklı antrenmanların startı verilirken, teknik direktör Ersun Yanal'ın ekibine yaptığı uyarılar dikkat çekiyor. Savunma konusunda hayli rahat görünen ve bildik düzeni bozmamakta kararlı olduğu vurgulanan deneyimli

Yanal son uyarıları yaptı

Karadeniz temsilcisinde artık taktik ağırlıklı antrenmanların startı verilirken, teknik direktör Ersun Yanal'ın ekibine yaptığı uyarılar dikkat çekiyor. Savunma konusunda hayli rahat görünen ve bildik düzeni bozmamakta kararlı olduğu vurgulanan deneyimli hocanın hücum varyasyonları üzerinde durduğu bildirildi.

Oyuncularından gereksiz agresifliklerden kaçınmalarını ve oyunda inisiyatifi ellerinde bulundurmalarını isteyen Yanal'ın, "Topun hakimi olmalı, tempoyu da oyunu da yönlendirmeliyiz. Bunu bıkmadan, sabırlı bir şekilde gerçekleştirirsek işimiz kolaylaşır" telkinlerinde bulunduğu vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor