Yanal, şanssızlığı kırmak istiyor

11 Kasım Salı günü (Yarın) saat 20.00'de Beşiktaş ile Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacak olan lig lideri Trabzonspor, rakibi karşısına kupada ya devam ya tamam niteliğinde bir maça çıkacak. Kupa'da ilk maçını Gaziantepspor karşısında 3-1'lik skor ile

Yanal, şanssızlığı kırmak istiyor
11 Kasım Salı günü (Yarın) saat 20.00'de Beşiktaş ile Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacak olan lig lideri Trabzonspor, rakibi karşısına kupada ya devam ya tamam niteliğinde bir maça çıkacak.

Kupa'da ilk maçını Gaziantepspor karşısında 3-1'lik skor ile kaybeden Trabzonspor, ilk maçında Antalyaspor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş'ı konuk edecek. Fortis Türkiye Kupası'nda final oynamayı hedefleyen Trabzonspor zorlu karşılaşmayı kazanmaktan başka bir şey düşünmezken, teknik direktör Ersun Yanal ise Beşiktaş
karşısındaki şansızlığını yenmek istiyor.

Bugüne kadar çalıştırdığı Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Vestel Manisaspor ve Trabzonspor'un başında Beşiktaş'a karşı 18 maça çıkan Ersun Yanal, söz konusu maçlarda sadece 3 galibiyet alabildi. 4 beraberlik elde edebilen Yanal, 11 maçtan ise sahadan yenik ayrıldı.

Geçtiğimiz yıl Ersun Yanal'ın başında olduğu bordo-mavili takım rakibine 3-0, yenilirken bu sezon ligin 3. haftasında Trabzon'da oynanan müsabaka ise 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor