Yanal: Şampiyonluk hedeflerimizin...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Keçiörengücü müsabakası öncesi açıklamalarda bulundu.Yanal, "Ligde, Avrupa'da ve kupada mücadele ediyoruz. Bu 3 kulvarda da işin sonuna dek gitmek istiyoruz. Şampiyonluk hedeflerimizin

Yanal: Şampiyonluk hedeflerimizin...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Keçiörengücü müsabakası öncesi açıklamalarda bulundu.

Yanal, "Ligde, Avrupa'da ve kupada mücadele ediyoruz. Bu 3 kulvarda da işin sonuna dek gitmek istiyoruz. Şampiyonluk hedeflerimizin içinde var. İyi bir kadroya sahibiz. Bugünkü kadroya bakarsak tüm kulvarlarda süre alan oyuncularımız mevcut. Bu isimleri oynamayan futbolcular diye değerlendirmemek lazım. Keyifli bir kadro oynayacağımızı biliyoruz. Bunu herkese göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Bordo-Mavililer'in hocası, ligdeki Beşiktaş derbisiyle ilgili görüşleri sorulması üzerine ise "Şu anda önümüzde bir maç var, önceliğimiz bu yönde" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor