Yanal: Sadece savunduk

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Fenerbahçe karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.Yanal, "Oyunun iki yönüvar. Ofansif ve savunma yönü. Bugün savunma yönü iyiydi ama ofansif anlamda başarılı olamadık. Trabzonspor'un ortaya koyması gereken b

Yanal: Sadece savunduk

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Fenerbahçe karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yanal, "Oyunun iki yönüvar. Ofansif ve savunma yönü. Bugün savunma yönü iyiydi ama ofansif anlamda başarılı olamadık. Trabzonspor'un ortaya koyması gereken bu iki oyun birleştirmek. Bir kör dövüşü olarak geçti. Oyuncular ofans anlamında takımı bir şey katmadılar. Bundan sonra bütün maçları kaznamak zorundayız. Daha iyi futbol oynayan bir takım olmalıyız. Eksisklerimiz vardı. Değişim içindeyiz. Ben kendi istediğim doğrultuda bunu çok fazla yapamadım. Başka maçlarda bunu yaptık ama Fenerbahçe'nin baskısında bunu yapamadık sadece savunduk" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor