Yanal "Ritim yakalayamadık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal maç sonrası yaptığı açıklamada maçın başında öne geçmelerine rağmen ilk yarı diziliş açısından bir ritim yakalayamadıklarını söyleyerek “ Duran toptan yediğimiz ilk golün ardından, kendi sahamızdan çıkarken Song'un

Yanal "Ritim yakalayamadık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal maç sonrası yaptığı açıklamada maçın başında öne geçmelerine rağmen ilk yarı diziliş açısından bir ritim yakalayamadıklarını söyleyerek “ Duran toptan yediğimiz ilk golün ardından, kendi sahamızdan çıkarken Song'un kaptırdığı top sonrasında kalemizde ikinci golü gördük” dedi.

İlk yarıda sahada yerleşimlerinin kötü olduğunu söyleyen Yanal konuşmasına şöyle devam etti “ İkinci yarı oyuna iyi başladık. Çok rahat oynadığımız anlarda golleri bulduk. Fark daha da artabilirdi. Rakibe ikinci yarı sadece 1 pozisyon verdik, daha yeni bir takımız her hafta takım olma yolunda gelişme gösteriyoruz”

Futbolcularının galibiyet inancını giç bir zaman kaybetmediklerini ifade eden Teknik direktör Yanal “ Futbolcuların inancı mükemmeldi, malup oynadığımız anlarda bile galip geleceklerine inanıyorlardı” diyerek sözlerine son verdi.

İsaac Önemimi Biliyorum

Trabzonsporlu futbolcu İsaac "Bu takımın en önemli oyuncularından biri olduğumu biliyorum ama bunu daha ileriye götürmek ve daha iyi olmak zorundayım" dedi.

 

Tolga Zengin "İlk Yarı Defansta hatalar yaptık"

Tarbzonspor Kalecisi Tolga Zengin savunmamız ilk yarı büyük hatalar yaptı dedi. İlk yarıdaki oyunun kendilerine yakışmadığını söyleyen Tolga "Yapılan bu hataları sadece savunmaya bağlamamakta lazım, mağlup duruma düşmemize rağmen Galip geleceğimize inanmıştık, burada bizi destekleyen seyircilerimize teşekkür ederiz. başlangıcı zor olan bir maç mutlulukla bitti" dedi.

Bulak "Hata benim, 3.'ncü gol için hamle istedim golü yedik"

Konyaspor teknik direktörü Giray Bulak  "Oyunun genelinde iyiydik, ama bazen daha iyi olmak için hamle yapıyorsunuz bu ters oluyor. 3. gol için yüklenme hamlesi yaparken gol yedik. Burada hata benim keşke 3. golü atmak için oyuncularıma hamle yapmalarını söylemeseydim. Bu maçı kaybetmemeliydik. iki topumuz direkten döndü, ileriki haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor