Yanal "pozisyonları biz ürettik"

Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal 3 puanı kaçıran tarafın kendileri olduğunu söyledi.Yanal yaptığı açıklamada, "Futbolda sayı üretmek gerekiyor. Üretemeyince 1 pua

Yanal "pozisyonları biz ürettik"

Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal 3 puanı kaçıran tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Yanal yaptığı açıklamada, "Futbolda sayı üretmek gerekiyor. Üretemeyince 1 puana katlandık. 3 puanı hak eden taraf bizdik. Bir iki karambol dışında rakibimize poziyon vermedik. Biz pozisyonlar ürettik. Elimizde iyi bir oyuncu kitlesi var. Takım olarak doğru bir yoldayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler