Yanal; oyun beni tatmin etmedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, lider girdikleri bir haftayı lider olarak kapatmayı başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.Yanal, “Sonuçta haftayı lider kapattık. Sadece gol ve ilk yarının başında gird

Yanal; oyun beni tatmin etmedi
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, lider girdikleri bir haftayı lider olarak kapatmayı başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yanal, “Sonuçta haftayı lider kapattık. Sadece gol ve ilk yarının başında girdiğimiz bir gol pozisyonu güzeldi. Bunun dışında oyunu yönlendirip etkisi altına alacak bir takım olmadık. Yüksek motivasyonla sahada rakibini kontrol edip, istediğimiz oyun taktiğini rakibe kabul ettirecek duygu bütünlüğünde olamadık. Duygu yönetimini her maçta daha iyi yapmalıyız. Trabzonspor yeni bir takım ve uzun süre içinde beklediği sonuçları alabilmesi için dayanıklı bir yapı yaratması gerekiyor. Acele davranıp insanların cesaretini ve duygularını sarsacak eylemlerden kaçınmak lazım. O nedenle maçın başından sonuna kadar seyircimizin gösterdiği desteğe teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor