Yanal Milli Takımı böyle yorumladı

"İspanya'ya 5 gol gerekseydi atarlardı"

Yanal Milli Takımı böyle yorumladı
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Milli Takım'la ilgili açıklamalarda bulundu. Yanal “İşin bu noktaya gelmesi son derece üzücü. Burada hangi çıkar odaklarından bahsediyoruz? İnsanların bundan ne çıkarı olabilir? Ya da insanların buradan beklentisin karşılığı ne olabilir? Bunları çok iyi tartışmak ya da çok iyi çözmek gerekiyor.” diye konuştu.

“Burada suçlu ve masumu ilan etmiyoruz” diyen Ersun Yanal şöyle devam etti: “Oyuncu kötü, teknik direktör kötü, seyirci iyi, yönetim iyi, yönetim kötü demek aslında doğru bir şey değil. Biz tüm bu oluşumun nereden nasıl geldiğine iyi bakmalıyız. Değerlerimizi iyi sorgulamamız gerekiyor. Kulüp yapılarımızı iyi sorgulamamız gerekiyor. Milli Takım sürecini iyi sorgulamamız gerekiyor. Buraya gelenlerin buraya koydukları değeri iyi sorgulamamız gerekiyor. Burası çok basit bir yer değil. Burası çok değerli ve kutsal biryer. Bu değerli ve kutsal yeri kimsenin kirletmeye ya da bu kutsal değeri hor kullanmaya hakkı yok. Bunun nedenleri oturup gerçekten konuşulmalı.”

Hem İspanya’nın hem  de Türkiye’nin son bölümde oyunu terk ettiğini vurgulayan Yanal, “İspanya’ya 5 gerekse 5 atacaktı. Hadi İspanya bu maçı kazandım yorulmayayım diye terk etti, biz niye terk ettik onu anlamadım” ifadesini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, “Mücadele eden, çok koşan, herkese sarılan, herkesi kucaklayan, omuz veren, kaldıran, yardım eden bir değerler topluluğuysak yeteneklerimizle egomuzu doğru bir yere oturtmamız gerekiyor. Maalesef bizim toplumumuzun son dönemlerde yaşadığı en büyük hastalıklardan bir tanesi, eğer egomuzu doğru bir noktada tutamazsak onun altında bir binanın çökmesi gibi kalırız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor