Yanal Milli Takıma doğru

Federasyon yetkilileri milli takımın başına geçecek ismen kesinlikle yabancı olacağın ifade ederken, Terim sonrası dönemde yeni bir yapılanmaya gidiyor. Radyospor'un Türkiye Futbol Federasyonu'na yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre federasyon yetki

Yanal Milli Takıma doğru
Federasyon yetkilileri milli takımın başına geçecek ismen kesinlikle yabancı olacağın ifade ederken, Terim sonrası dönemde yeni bir yapılanmaya gidiyor.

Radyospor'un Türkiye Futbol Federasyonu'na yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre federasyon yetkilileri Brezilyalı Felipe Scolari ve Hollandalı Guus Hiddink üzerinde duruyorlar. Rusya'nın Dünya Kupası'na katılamamasının ardından Hiddink'in milli takımın başına geçme ihtimalinin yüksek olduğu vurgulanıyor. Milli takımın gündemindeki bir diğer aday ise Louis Felipe Scolari. Portekizli teknik adamın önündeki tek engel ise yüksek maliyeti.

Fakat Futbol Federasyon'u bu dönemde yeni bir yapılanmaya doğru gidiyor. Gelecek yabancı antrenör sadece A milli takımdan sorumlu olacak. Ümit Milli Takımlar ve genç milli takımlarda ise yeni bir oluşuma gidilecek.

SORUMLU ERSUN YANAL OLACAK

İddialara göre Futbol Federasyonu Ümit Milli Takım ve genç milli takımlar için sorumlu olarak Teknik Direktör Ersun Yanal'ı göreve getirmeyi planlıyor. Yanal'ın da bu fikre sıcak baktığı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler