Yanal, liderlik büyük keyif

Trabzonspor'da teknik heyet futbolcularına iki gün izin verirken, Ersun Yanal tatil öncesinde futbolcularına bir takım telkinlerde bulundu... Oyuncularından kendilerini özellikle zihinsel açıdan iyi dinlendirmelerini isteyen Bordo-Mavililer'in hocası, “So

Yanal, liderlik büyük keyif
Trabzonspor'da teknik heyet futbolcularına iki gün izin verirken, Ersun Yanal tatil öncesinde futbolcularına bir takım telkinlerde bulundu... Oyuncularından kendilerini özellikle zihinsel açıdan iyi dinlendirmelerini isteyen Bordo-Mavililer'in hocası, “Son haftalarda gösterdiğiniz kazanma azminden çok memnunum. Ama yine de takım olarak düzeltmemiz gereken unsurlar var” dediği öğrenildi.

Yanal İstanbul'da
Galatasaray sınavı için de bazı yorumlar yapan deneyimli hoca, “İlk zor deplasmanı kayıpsız atlattık. Liderlik elbette ki büyük keyif. Sürdürmek için gerekeni yapmaya devam edeceğinizden eminim” değerlendirmesinde bulundu. Bu arada teknik direktör Ersun Yanal'ın ailesinin yanına İstanbul'a geldiği ve Galatasaray maçının hazırlıklarına ise Trabzon'a döndükten sonra başlayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor