Yanal: Keşke düğmeye basıp...

 Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. "KEŞKE DÜĞMEYE BASIP..." Ersun Yanal, karşılaşma sonrası, "Geçen haftaya kadar ikinci yarıda ligin en çok puan toplayan ve gol atan takımıydık. 19 oyun

Yanal: Keşke düğmeye basıp...
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
 
"KEŞKE DÜĞMEYE BASIP..."
 
Ersun Yanal, karşılaşma sonrası, "Geçen haftaya kadar ikinci yarıda ligin en çok puan toplayan ve gol atan takımıydık. 19 oyuncunun yeni transfer olduğu bir takımın inişler çıkışlar yakalaması normal. Trabzonspor 30 yıldır şampiyon olamıyor deniyor. Keşke elimden gelen bir şey olsa da düğmeye basıp şampiyon olsak. Şampiyon olmayı ben de istiyorum. Bir günde, bir maçta, bir takım ne her şeyi kaybeder, ne de her şeyi kazanır" dedi.
 
Sakatlıklara da değinen Ersun Yanal, "Bu maçta sakatlıklar nedeniyle oyuncular değiştirdik. O sakatlıklar olmasa belki daha farklı bir maç olurdu. Sakatlıklar nedeniyle 14-15 kişilik kadroyla da mücadele ettik" diye konuştu.
 
Ayrıca Yanal'ın "Trabzonspor 30 senedir şampiyon olamıyor" açıklaması 2010-2011 sezonu şampiyonunun Trabzonspor olduğu bilen bordo mavili taraftarlar arasında tepkiyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor